Heima (hai'ma)

Oldnordisk ord med to betydninger. Heima betyder både ‘hjem‘ og ‘verden‘. 

Vi er en dansk virksomhed, der håndplukker og importerer eksklusive nichebrands hjem fra hele verden til den professionelle skønhedsbranche i Danmark. Uanset om du søger avancerede produkter til needling og kemisk peeling, gennemførte wellness- og spakoncepter med alt indenfor kropsbehandlinger eller allergivenlig makeup, så har vi en løsning vi kan skræddersy til dit behov. 

Du finder vore produkter hos professionelle danske hudplejeklinikker, spa- og wellness hoteller, frisører og hos enkelte eksklusive webshops. 

Om os

Heima Beauty Trading Company er stiftet i 2014 af Anne-Sofie Seiberg. Hun har en videregående uddannelse indenfor kommunikation og markedsføring og har arbejdet i skønhedsbrancen i 17 år. 

“Som ung havde jeg virkelig store udfordringer med min hud – og satte mig derfor ind i hudens opbygning, problemhud og ingredienser i hudpleje. Jeg bliver aldrig færdig med at lære om hvordan naturens planter kan hele og genopbygge vores krop, sind og hud.”

Vi arbejder hos Heima med 3 virkelig unikke brands ‘med noget på hjerte’, som vi er stolte over at repræsentere i Danmark:

  • Kalahari Lifestyle – resultatorienteret hudpleje og behandlinger til ansigt og krop. Et væld af muligheder med både wellness- og spabehandlinger, frugtsyrebehandlinger og vitamin c behandlinger. 
  • CF Ceuticals – a-vitamin baseret hudpleje med de nyeste bio-teknologiske ingredienser. En simplistisk tilgang med få, multi-funktionelle produkter som leverer hurtige resultater. Perfekt til at forberede og ophele huden før/efter kosmetiske indgreb. Serien tilbyder kemiske peelingsystemer og needlingbehandlinger.  
  • HYPOAllergenic Makeup – makeupserie specielt udviklet til allergikere og sensitiv hud. Virkelig god kvalitet, holdbare farvepigmenter og rimelige priser. Vi tilbyder pengene-tilbage-garanti i tilfælde af en allergisk reaktion.   

Din nye leverandør

Vi sætter en stor ære i den personlige service. Vi samarbejder med både mindre og større klinikker, spahoteller og wellness centre. Vi sætter os altid ind i den enkelte kundes behov og finder individuelle løsninger. 

Vi er optimister, vi tror på vi kan gøre en forskel for vores kunder. Det gør vi ved at uddanne dem grundigt, klæde dem på til succes og ved at skabe et familiært netværk, hvor alle klinikejere kan finde hjælp, støtte og inspiration.  

 

Vi tilbyder løbende kurser i vore produkter, inspirerende events med vores leverandører og online-træning, så du altid er opdateret med den nyeste viden.

Vi ønsker at du får succes – så vi får succes. Læs mere om vore forretningsbetingelser og hvordan du bliver Heima Partner herunder.’

 

 

Mød dit Heima Team

Anne-Sofie Seiberg
Indehaver

Hovedansvarlig for kunderelationer, markedsføring og uddannelse.

Mette Andersen
Lageransvarlig & kundeservice

Ansvarlig for ordremodtagelse, fakturering og lagerstyring.

Randi Jakob
Underviser & konsulent

Ansvarlig for undervisning på Sjælland. Randi er indehaver af Smukk.dk i Frederiksværk.

Line Sand
Underviser & konsulent

Ansvarligt for undervisning i spa-behandlinger. Line er indehaver af Sand Velvære i Frederikshavn.