Kalahari Lifestyle

Kalahari Lifestyle serien er baseret på de afrikanske indfødtes urgamle opskrifter. Hvert produkt er baseret på nærende planteolier, fugtgivende urteekstrakter og effektive formler med de-age effekt. Vores mål er at skabe en sund hudbarriere, eksfoliere huden så hudtonen er frisk og klar, samt reducere inflammation. Ældgamle ørkenhemmeligheder kombineret med de nyeste, resultatorienterede ingredienser fra europæiske laboratorier.

Med Kalahari Lifestyle serien behøver du kun ét brand i klinikken, da du med serien kan udføre alle typer behandlinger. 

Læs mere om serien her: www.kalaharilifestyle.dk

Frugtsyre, kemisk peeling
& micro-needling

Kalahari’s innovative ‘Phyto Compounding koncept’ betyder: at udvikle og blande sine egne produktformler.

‘Phyto Compounding’ er en resultatorienteret tilgang til hudpleje, der giver dig mulighed for at designe dine egne exceptionelle behandlingsoplevelser med Frugtsyre, økologisk Vitamin C, rensende afrikansk Ler og effektive Planteenzymer.

Derudover, har du mulighed for at arbejde med kemiske peelinger, a-vitamin behandling og mrico-needling med derma-roller og derma-pen. Her arbejder du med forskellige typer koncentrater som sluses dybt ned i huden.

Signatur Spa &
Wellness behandlinger

Kalahari har udviklet vidunderlige massager, scrubs, indpakninger, fod- og håndbehandling samt cellulite-behandling.

Vi arbejder med ingredienser fra den afrikanske natur: rødt ørkensand, detox’ende Kalahari salt, stimulerende kaffe og lindrende aloe fibre. Glæd dig til et sanse-bombardement af velduftende olier og effektive botaniske ingredienser.