Bliv partner

Vi er total-leverandør inden for spa, wellness, frugtsyrebehandlinger, kemiske peelinger, micro-needling og makeup – så du kun behøver handle ét sted.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte forhandler, da det er vigtigt for os at tilpasse start-sortimentet til dine behov og ønsker, så du slipper for store opstartspakker og ufleksible løsninger.

Du er altid velkommen til at deltage på kursus – helt uforpligtende. På den måde kan du lære os og produkterne at kende, før du beslutter dig for, om du ønsker at vælge os som din nye leverandør. Tilmeld dig på Kurser.

Kontakt os allerede i dag – og hør om vore forretningsbetingelser og mulighederne for at blive Heima Partner med et eller flere af vore brands.

Vores kunder siger....

Ni’mat spa har gennem de sidste 8 år haft Heima Beauty Trading Company som leverandør; vi arbejder med Kalahari Lifestyle, som er en fantastisk serie. Ni’mat er et stort spa med 45 ansatte og derfor også en virksomhed som bruger mange produkter – som vi har store forventninger til. Heima Beauty Trading Company indfrier her vores forventninger. Der er stort fokus på udvikling af produkter og der er aldrig problemer med levering. Vi får alle informationer til vores ansatte og hjælp til uddannelse af nyt personale, hvilket er en vigtig brik i vores hverdag.

Vi har en meget personlig og involverende kontakt med pigerne hos Heima – hvilket ofte giver anledning til et smil på læben.  

Med Heima Beauty Trading har jeg en fantastisk leverandør, som altid bakker op om mig og min klinik. De yder hurtig og nøjagtig levering – og gør alt for at yde god service. Jeg får altid god opbakning ved events og Heima Beauty Trading Company tilbyder løbende uddannelser, så man altid er up-to-date i forhold til alle produkter. Kæmpe anbefaling og 1000 points herfra. 

På Nordsjællands Kosmetologskole er vi meget glade for at have startet samarbejde med Heima vedrørende Kalahari.

De lækre og spændende produkter og mulighederne med dem passer rigtig godt ind i vores sortiment, da de er meget anderledes end de andre produkter, vi arbejder med. Samtidig fungerer det helt perfekt, at Fie nogle gange om året underviser vores elever; de har alle taget serien virkelig positivt til sig.

Og så er det jo fantastisk, at alting glider som det skal, når et samarbejde skal være en succes.

Så TAK for det og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde! 

Kontaktformular