HYPOAllergenic Makeup

Udviklet af hudlæger – specielt til allergikere og til sensitiv, sart hud. 

HYPOAllergenic serien er fremstillet med omtanke, så kvinder med sensitive øjne, kontaktlinsebrugere og allergi har mulighed for at bruge makeup uden hud- eller øjenirritation. Hele serien er testet af anerkendte europæiske øjen- og hudlæger. Vi anvender sikre, og så vidt muligt, naturlige ingredienser så hudens sundhed bevares. Vi tilbyder pengene-tilbage-garanti, hvis en af dine kunder oplever hudirritation efter brug af et af vore produkter. Hovedparten af produkterne er veganske.

Læs mere om serien her: www.hypoallergenic.dk

Makeup med hudpleje-funktion

Når vi udvikler vore produktformler, tager vi hensyn til almindelige livsstilsudfordringer som stigende luftforurening og udsættelse for kemi, stress og mængden af de forarbejdede fødevarer vi indtager. Tendenser der skaber allergi og irriteret hud.

Formlerne er spækket med hudvenlige ingredienser som hyaluronsyre, aloe vera, naturlige vokse og et væld af plantebaserede antioxidanter. Derved får du ikke blot et makeupprodukt med smukke, holdbare farvepigmenter – men et produkt der arbejder sammen med huden og tilfører fordele til forskellige hudtyper og tilstande.

 

Høj kvalitet til en fair pris

Vi følger de hotteste makeuptrends – bare fordi HYPOAllergenic Makeup er allergivenligt og udviklet til sensitiv hud, behøves det ikke være kedeligt!
Hos os går høj kvalitet, ærlighed og rimelige priser hånd i hånd. Vi tror på slow-living. Vi tror på, at vi skal passe på os selv og på miljøet. HYPOAllergenic er til alle kvinder, der ønsker at fremhæve deres egen styrke og skønhed.

…Makeup for the sensitive…