CF Ceuticals kollagen-induktion med micro-needling.

Teoretisk og praktisk gennemgang af CF Ceuticals needling behandling med derma-pen eller derma-roller.

Klokken 9.00-16.00. Inklusiv fuld forplejning, alle undervisningsmaterialer og goodiebag.

Micro-needling er en minimalt-invasiv foryngende behandling med hurtig ophelingstid, som stimulerer hudens naturlige kollagen- og elastinproduktion. Der er mulighed for “traditionel” needling med nåle eller de nye nano-nåle. Behandlingerne er særdeles effektive ved ældningstegn, ar og hyperpigmentering.

Micro-needling skaber et væld af mikro-kanaler via kontrollerede, mikroskopiske læsioner i huden. Huden stimuleres derved til, helt naturligt, at producere kollagen og elastin. Mikro-kanaler skaber mulighed for maksimal produktpenetration via disse nydannede kanaler. På kurset uddanner vi dig i forskellige muligheder for indslusning af ampuller og hyaluronsyre.

Adgangskrav til dette kursus:

Du skal være uddannet Kosmetisk Sygeplejerske, Kosmetolog eller Kosmetiker for at deltage på dette kursus og udføre disse behandlinger. Du skal desuden have deltaget på CF Ceuticals Basiskursus og CF Ceuticals Behandlinger & Kemisk Peeling Kursus (eller kursus i kemisk peeling fra Kalahari Phyto-ceutical Skincare) indenfor de sidste 2 år.

Praktiske oplysninger

01-09-2024
kl. 09:00
Bella Sky, Center Blvd. 5, 2300 København
Pris ex. moms: 550,00 DKK
TILMELDING

CF Ceuticals kollagen-induktion med micro-needling.

Tak for din tilmelding, vi glæder os til at se dig! Vi mailer dig en kursusbekræftelse og en faktura på 499,- netto. Din tilmelding er bindende og kursusgebyret refunderes ikke ved sygdom eller udeblivelse.