CF Ceuticals behandlinger & peelingsystemer

Teoretisk og praktisk gennemgang af CF Ceuticals Behandlinger: NanoTouch Behandling, CalmTouch Behandling samt kemiske peelingsystemer med 13% og 31% frugtsyre.

Klokken 9.00-16.00. Inklusiv fuld forplejning, alle undervisningsmaterialer og goodiebag.

Vi gennemgår de nye CF Ceuticals Behandlinger: NanoTouch og Calm Touch Behandlingerne – og hvordan du kan inkorporere vores CF Ceuticals Startsæt i alle behandlinger, så kunden får en god start med de korrekte produkter. Derefter arbejder vi med CF Ceuticals kemiske peelingsystemer, hvor vi ser imponerende resultater ved ældningstegn, moden hud, hyperpigmentering og acne! På dette kursus gennemgår vi teorien bag ingredienserne, pH-værdier og deler før/efter fotos af resultaterne af behandlingerne. Vi taler om forskellene på CF Ceuticals’ peelinger, og hvordan vi opnår optimale resultater. Du får både mulighed for at prøve en behandling på din egen hud samt udføre en behandling.

Adgangskrav til dette kursus:

Du skal være uddannet Kosmetisk Sygeplejerske, Kosmetolog eller Kosmetiker for at deltage på dette kursus og udføre disse behandlinger. Du skal desuden have deltaget på CF Ceuticals Basiskursus indenfor de sidste 2 år.

Praktiske oplysninger

31-08-2024
kl. 09:00
Bella Sky, Center Blvd. 5, 2300 København
Pris ex. moms: 550,00 DKK
TILMELDING

CF Ceuticals behandlinger & peelingsystemer

Tak for din tilmelding, vi glæder os til at se dig! Vi mailer dig en kursusbekræftelse og en faktura på 499,- netto. Din tilmelding er bindende og kursusgebyret refunderes ikke ved sygdom eller udeblivelse.