CF Ceuticals

CF Ceuticals serien er en ukompliceret, high performance hudplejeserie til den kræsne kunde. Serien er ideel før og efter æstetiske indgreb. Vores multi-funktionelle formler forbedrer hudens funktioner og metabolisme. Hvert produkt er baseret på førsteklasses aktive ingredienser som virker celleforyngende, mens de tilfører vævet sofistikerede næringsstoffer og styrker hudens hydrolipide barriere.

Vores minimalistiske serie kombinerer den nyeste bioteknologi med en ny generation af peptider og nye typer retinol, så der opnåes hurtige, synlige resultater.

 

 

Forhandles udelukkende af professionelle

CF Ceuticals forhandles udelukkende hos hudlæger, kosmetiske sygeplejersker, kosmetologer og kosmetikere. Serien kan ikke forhandles online.

Der kræves kursusdeltagelse, før opstart med serien. Se mere og tilmeld dig her.
Produkterne

GLYCO CLEANSE – multi-funktionel rensegel med Vitamin A, AHA’er, BHA og et Enzym Kompleks.

REGEN+ SERUM – en innovativ ‘skin perfector’ med avanceret bioteknologi som booster hudcellerne med næring og forlænger fibroblasternes levetid. Udfyldende, opstrammende effekt.

CERAPEP BALM – peptidebaseret a-vitamin creme som beskytter og styrker barrierefunktionen, så huden får et opstrammet og synligt forynget udseende.

HYALURONIC SHEET MASK – frigiver 2 typer Hyaluronsyre med forskellig molekylærvægt – et mikro-molekyle som arbejder i Dermis og et større molekyle som arbejder i de øverste lag i Epidermis.

AESTHETIC DERMAL WIPES – pH-neutrale og allergivenlige vådservietter som anvendes før botox/filler injektioner til hurtig afrensning af makeup.