Kalahari Phyto-ceutical Skincare Vitamin C & Frugtsyrebehandlinger

Gennemgang af Kalahari Phyto-ceutical Skincare’s Fase 2 og 3 ansigtsprodukter. Vi arbejder praktisk med seriens Frugtsyrebehandlinger og vores kendte Vitamin C Behandling.

Klokken 9.00-16.00. Inklusiv fuld forplejning, alle undervisningsmaterialer og goodiebag.

Glæd dig til at lære vores innovative ‘Phyto Compounding koncept’ at kende! Phyto Compounding betyder: at udvikle og blande sine egne produktformler.

‘Phyto Compounding’ er en resultatorienteret tilgang til hudpleje, der giver dig mulighed for at designe dine egne exceptionelle behandlingsoplevelser med Frugtsyre, økologisk Vitamin C, rensende afrikansk Ler og effektive Planteenzymer.

Dette kursus er obligatorisk, hvis du ønsker at arbejde med Kalahari Phyto-ceutical Skincare’s Vitamin C og frugtsyrebehandlinger.

Adgangskrav til dette kursus:

Du skal have deltaget på vores Basiskursus i ansigtsserien indenfor de sidste 2 år, for at kunne deltage på dette kursus.

Praktiske oplysninger

13-08-2024
kl. 09:00
Heima Beauty Trading Company, Toldboden 3, 8800 Viborg
Pris ex. moms: 550,00 DKK
TILMELDING

Kalahari Phyto-ceutical Skincare Vitamin C & Frugtsyrebehandlinger

Tak for din tilmelding, vi glæder os til at se dig! Vi mailer dig en kursusbekræftelse og en faktura på 499,- netto. Din tilmelding er bindende og kursusgebyret refunderes ikke ved sygdom eller udeblivelse.