CF Ceuticals kollagen-induktion med micro-needling.

Teoretisk og praktisk gennemgang af CF Ceuticals needling behandling med derma-pen eller derma-roller. På kurset gennemgår vi også den nye NanoTouch Treatment med nano-needling, som er fantastisk effektiv mod rosacea.

Klokken 9.00-16.00. Inklusiv fuld forplejning, alle undervisningsmaterialer og goodiebag.

Micro-needling er en minimalt-invasiv foryngende behandling med hurtig ophelingstid, som stimulerer hudens naturlige kollagen- og elastinproduktion. Der er mulighed for “traditionel” needling med nåle eller de nye nano-nåle. Behandlingerne er særdeles effektive ved ældningstegn, ar og hyperpigmentering.

Micro-needling skaber et væld af mikro-kanaler via kontrollerede, mikroskopiske læsioner i huden. Huden stimuleres derved til, helt naturligt, at producere kollagen og elastin. Mikro-kanaler skaber mulighed for maksimal produktpenetration via disse nydannede kanaler. På kurset uddanner vi dig i forskellige muligheder for indslusning af ampuller og hyaluronsyre.

Adgangskrav til dette kursus:

Du skal være uddannet Kosmetisk Sygeplejerske, Kosmetolog eller Kosmetiker for at deltage på dette kursus og udføre disse behandlinger. Du skal desuden have deltaget på CF Ceuticals Basiskursus indenfor de sidste 2 år.

Praktiske oplysninger

15-01-2025
kl. 09:00
Heima Beauty Trading Company, Toldboden 2, 8800 Viborg
Pris ex. moms: 600,00 DKK
TILMELDING

CF Ceuticals kollagen-induktion med micro-needling.

Tak for din tilmelding, vi glæder os til at se dig! Vi mailer dig en kursusbekræftelse og en faktura på 499,- netto. Din tilmelding er bindende og kursusgebyret refunderes ikke ved sygdom eller udeblivelse.